Innovative Trends in Human Resources Management: Evidence for the Health Care System - Gallo, Peter, ml
Zameranie na oblasť inovatívnych trendov v oblasti riadenia ľudských zdrojov vo vybranej zdravotníckej organizácii na Slovensku. Vedenie pracovných síl má výrazný vplyv na výsledky podnikateľských aktivít. Prehľad teoretických poznatkov z oblasti riadenia ľudských zdrojov a vyhodnotenie údajov z vlastného prieskumu, vykonaného vo vybranej zdravotníckej organizácii.