Priemysel 4.0 – Význam zberu dát v podnikoch - Bolek, Vladimír, 1988-
Identifikácia úrovne zberu dát v podnikoch v Slovenskej republike. Poukázanie na vybrané technológie priemyslu 4.0 a zhodnotenie aktuálnej situácie zberu dát v podnikoch v SR. Určenie úrovne zberu dát vo väzbe na potrebu digitalizácie podnikových procesov. Vybrané technológie priemyslu 4.0.