Komparácia metód ohodnocovania ochranných známok v SR a Maďarsku - Brnková, Barbora
Porovnanie problematiky ochranných známok v našich podmienkach a v Maďarsku. Hospodárske podmienky a legislatívne zázemie. Regulácia využívania metód ohodnocovania ochranných známok. Vplyv hodnoty značky na výkonnosť podniku.