Systém duálneho vzdelávania - nástroj prispôsobovania ľudského kapitálu potrebám trhu práce - Bukovová, Sylvia, 1959-
Činitele ovplyvňujúce kvalitu ľudského kapitálu. Systém duálneho vzdelávania a jeho základné princípy. Benefity duálneho systému. Finančné zabezpečenie žiaka. Výhody zamestnávateľa z účasti v duálnom vzdelávaní. Súčasný stav systému duálneho vzdelávania v SR.