Aktuálne trendy vo vedení ľudí v podnikoch kultúrneho priemyslu - Centárová, Jana
Súčasné trendy v riadení ľudí a skúmanie metód a trendov riadenia ľudí vo vybranej vo firme kultúrneho priemyslu. Vedenie zamestnancov kultúrneho priemyslu, štýly.