Sektorová analýza primárneho trhu s dlhopismi - Kaselyová, Paulína, 1995-
Sektorová analýza emitentov. Snaha odpovedať na otázku, ktoré sektory najčastejšie využívajú dlhopisový trh, a ktoré sektory prostredníctvom tohto trhu získavajú najviac finančných prostriedkov.