Usage of Logistics Technologies in Slovak Enterprises - Richnák, Patrik, 1988-
Predstavenie vybraných logistických technológií a ich aplikácia v slovenských malých, stredných a veľkých podnikoch s cieľom zlepšiť ich konkurencieschopnosť, zisk a fungovanie podniku. Štúdium literatúry, vlastný prieskum a porovnanie s praxou.