Spoločenské aspekty fungovania detských domovov vo vybraných obciach NUTS II západné Slovensko - Vilinová, Katarína
Ako vnímajú obyvatelia mestských a vidieckych obcí deti a mládež, ktoré sú vychovávané v detských domovoch. Poukázanie na ich špecifiká vo vzťahu k rozvoju obcí. Výsledky terénneho výskumu zrealizovaného v 6 obciach NUTS II - západné Slovensko.