Ekonomická hodnota dobrovolnictví v neziskové organizaci na regionální úrovni - Šmídová, Nikola
Prístupy k meraniu ekonomickej hodnoty dobrovoľníctva. Analýza dostupných metód pre meranie dobrovoľníckej práce. Výskum pomocou dotazníkového šetrenia.