Predikcia finančného zdravia podniku využitím metódy diskriminačnej analýzy - Fetisovová, Elena
Analýza výhod a nevýhod využitia diskriminačnej analýzy pri predikcii finančného zdravia podniku. Komparácia rozdielov medzi jednorozmernou a viacrozmernou diskriminačnou analýzou.