Ochrana spotrebiteľa: bezpečnosť a kvalita potravín v EÚ - Foltínová, Ľubica, 1975-
Politika štátu v oblasti ochrany spotrebiteľa, jej inštitucionálne zabezpečenie. Desať základných pravidiel. Nové pravidlá proti klamlivým a nekalým praktikám. Bezpečnosť a kvalita potravín.