Prečo by sa malo mesto uchádzať o titul Európske mesto športu? - Šulajová, Katarína
Titul Európske mesto športu jeho význam a metodológia. SWOT analýza a analýza pomocou matice TOWN na identifikáciu pozitívnych a negatívnych súvislostí. Zvýšenie podpory športu v meste.