Zmeny v personálnej oblasti sú súčasťou priemyslu 4.0 - Gažová Adamková, Hana, 1969-
Potreba zmien v rámci priemyslu 4.0 z personálneho pohľadu. Zamestnanci a vnímanie zmeny. Vnímanie zavádzania zmien zamestnancami v organizáciách. Obavy zamestnancov.