Príspevok na rekreáciu od zamestnávateľa - Potoma, Radoslav, 1992-
Zaoberanie sa príspevkom na rekreáciu, na ktorý majú nárok od 1. 1. 2019 niektorí zamestnanci. Bližšie definícia základných pojmov ako zamestnanec, zamestnávateľ, pracovná zmluva. Priblíženie práv a povinností zamestnanca, ktorý si môže nárokovať príspevok na rekreáciu, ale zároveň práva a povinnosti zamestnávateľa, ktorý poskytuje tento príspevok na rekreáciu.