Více je lépe? Intenzita cestovního ruchu a její vliv na udržitelnost destinace - Novotná, Markéta
Vyhodnotenie vplyvu intenzity cestovného ruchu v dvoch vybraných modelových talianskych mestách – Benátkách a Florencii. Kvalita zážitku návštevníka. Dopady na udržateľnosť destinácie. Analýza kvantitatívnych dát a štatistických dokumentov.