Daňové aspekty medzinárodných transakcií a daňových únikov - Simonidesová, Jana, 1968-
Poukázanie na daňové aspekty pri medzinárodných transakciách a z toho vyplývajúcich daňových únikov hlavne v oblasti DPH. Zameranie na daňové úniky a ich vývoj z minulých rokov. Analýza možností boja proti daňovým únikom z pohľadu opatrení Slovenskej republiky.