Determinants of Corporate Reputation in Online Environment - Hojdik, Vladimír, 1992-
Reputácia podniku v online prostedí a mechanizmy jej riadenia. Štruktúra online reputačného manažmentu. Charakteristika determinantov podnikovej online reputácie.