Využitie technickej analýzy pri identifikácii obchodných príležitostí na akciových trhoch - Štofová, Lenka, 1989-
Zameranie na obchodovanie na americkom akciovom trhu a jeho burzách. Podstata investovania a teórie obchodovania. Popis analýz, ktoré sú použité na vyhodnotenie pri obchodovaní s akciami. Dôležité odporúčania pre obchodníkov.