Kvalita a významnosť značky vnímaná zákazníkom - Hrušovská, Dana, 1964-
Analýza, či existuje závislosť medzi významnosťou značky pre zákazníka a veľkosťou podniku, štruktúrou podniku, zameraním podniku, trhovou orientáciou podniku a dobou pôsobenia v sektore. Vyzistenie, či podniky sledujú kvalitu značky zisťovanú zákazníkom a významnosť značky pre zákazníka.