Aktuálne trendy vo výrobe a logistike a ich využitie v podnikovej praxi - Rakovská, Júlia, 1972-
Aktuálne trendy vo výrobe a logistike. Rastúci trend používania robotov - robotizácia. Využitie 3D tlačiarne. Virtuálna realita. Trend ekologickej výroby. Najvýznamnejšie logistické trendy v súčasnosti.