Verifikácia modelu výkonnosti HGN v aplikácii na spoločnosť Eset - Hyránek, Eduard, 1955-
Prezentácia modifikovanej verzie modelu HGN vývoja pomocou verifikácie na ekonomických výsledkoch vybraného podniku vývoja. Overenie daného modelu v rámci finančnej analýzy na výsledkoch slovenskej spoločnosti Eset, s.r.o. za obdobie rokov 2011 až 2018.