Moderné manažérske trendy v riadení tržieb - Remeňová, Katarína, 1982-
Trendy v riadení cien a tržieb. Modely tržieb - opakovateľný model tržieb, transakčný model tržieb, projektový model tržieb, servisný model tržieb. Model tržieb a jeho zobrazenie. Cenový model.