Konkurenceschopnost cestovního ruchu České republiky v rámci zemí visegradské čtyřky - Kalábová, Markéta
Identifikácia hlavných konkurenčných výhod Českej republiky oproti krajinám Vyšehradskej štvorky ale i ostatným krajinám. Určenie problematických oblastí a vylepšenia konkurenčného postavenia voči ostatným štátom. Index konkurencieschopnosti cestovného ruchu.