Vliv přímých zahraničních investic na zemědělskou půdu v České republice - Škrabal, Jaroslav
Vplyv priamych zahraničných investícií na úbytok poľnohospodárskej pôdy v Českej republike. Korelačná analýza a jej výsledky.