Regionální disparity přístupnosti cestovního ruchu v kontextu materiální deprivace v ČR - Botlíková, Milena
Vyhodnotenie prístupu k cestovnému ruchu znevýhodnených osôb, ktoré sú vylúčené z určitého životného štandardu v dôsledku nedostatku finančných prostriedkov. Materiálna deprivácia. Medziregionálna komparácia vychádzajúca z analýz dát EU-SILC za obdobie 2009 až 2018 na úrovni regiónu NUTS 2.