Věznice Světlá nad Sázavou: vlivy na město a postoj místních obyvatel - Šerý, Ondřej
Identifikácia vplyvu väznice na mesto a región. Hodnotenie postojov miestnych obyvateľov voči prítomnosti väznice. Analýza dostupných informacií o väznici a rozhovor so zástupcom vedenia väznice. Dotazníkový prieskum a vyhodnotenie výsledkov.