Zmeny v odvodoch SZČO z pohľadu podvojného účtovníctva v roku 2020 - Pakšiová, Renáta, 1974-
Zmeny v zákonnom sociálnom poistení a vo verejnom zdravotnom poistení od 1. januára 2020 podnikateľa SZČO a inej samostatne zárobkovo činnej osoby. Platenie sociálneho poistenia - termíny a identifikácia platby. Vymeriavací základ na platenie preddavkov na zdravotné poistenie SZČO.