Dokumentácia k ochrane osobných údajov pre obce - Ukropec, Anton
Smernica o ochrane osobných údajov (OÚ). Záznamy o spracovateľských činnostiach. Poverenie oprávnenej osoby. Poučenie o mlčanlivosti. Oboznámenie o spracúvaní OÚ. Zmluvy o poverení OÚ. Posúdenie vplyvu na ochranu údajov. Bezpečnostné opatrenia.