Generation X and Y Perception of Banking Industry Innovations in Czech Republic - Konečný, František
Skúmanie služieb v bankovom sektore - používanie internetového bankovníctva, mobilného bankovníctva, bezkontaktné platby. Preferencie v oblasti platobných systémov a riadenia osobných financií. Prístup k inováciám, najmä technologickým a analýza vnímania inovácií v bankovom sektore generáciou X a Y. Objasnenie vnímania technologických inovácií z hľadiska generácie X a Y.