Kontrola zverejňovania zmlúv, objednávok a faktúr - Konečná Veverková, Ingrid
Zákon o slobode informácií. Sankcie za porušenie zákona o slobode informácií. Právna úprava zverejňovania zmlúv, objednávok a faktúr a následná kontrola. Zistené nedostatky.