Kontraktačná povinnosť obce vo verejnom obstarávaní - Tekeli, Jozef
Analýza tzv. nevrchnostenskej správy obce, a to oblasť verejného obstarávania. Parciálna otázka verejného obstarávania so zameraním sa na existenciu alebo neexistenciu kontraktačnej povinnosti obce pri vykonanom verejnom obstarávaní. Neplatnosť zmluvy - príklady z praxe.