Wage Distribution in the Czech Republic from the Perspective of Minimum Wage Growth - Lajtkepová, Eva
História a vývoj minimálnej mzdy v Českej republike. Rozdelenie a zhodnotenie vývoja priemerných miezd, mediánových, miezd 1. a 9. decilu a minimálnej mzdy v Českej republike v rokoch 2011-2017. Analýzy a štatistické údaje.