Alternatívne spôsoby financovania podnikov - Jánošová, Veronika, 1953-
Alternatívne formy financovania slovenských podnikov v roku 2017 a 2018. Analýza zadlženosti slovenských podnikov k HDP. Analýza jednotlivých foriem financovania podnikov. Analýza výhod a nevýhod jednotlivých foriem financovania podnikov.