Úloha tarifných systémov v odmeňovaní zamestnancov - Joniaková, Zuzana, 1970-
Využívanie tarifných systémov a ich funkcia v systéme odmeňovania v podnikoch, pôsobiacich v SR. Ich vývoj v období poslednej dekády. Identifikácia spôsobu tvorby vlastných tarifných systémov v podniku a ich následne využívanie pre podporu spravodlivosti a transparentnosti v odmeňovaní.