Špecifiká pôsobnosti subjektov na trhu sieťových odvetví - Kissová, Jana, 1979-
Priblíženie princípov a pravidiel súťaže na trhu sieťových odvetví. Na rozdiel od iných odvetví má daný trh svoje špecifiká z hľadiska vzájomnej pôsobnosti subjektov, jedinečného produktu či ich regulácie.