Selected Aspects of Environmentally Responsible Behaviour of Businesses in Slovakia - Matiová, Veronika
Problematika týkajúca sa environmentálne zodpovedného správania podnikov vo vzťahu k spotrebiteľom. Produktové charakteristiky a ich význam pri ovplyvňovaní rozhodovania spotrebiteľov o nákupe produktov. Faktory vplývajúce na správanie spotrebiteľov. Dotazníkový prieskum a vyhodnotenie údajov.