Diversity of Creative Industry in the Visegrad Group - Kmety Barteková, Mária, 1992-
Zmeny v počte subjektov v kreatívnom sektore vo vyšehradskej skupine v rokoch 2008 až 2016. Analýza vývoja populácie kreatívnych podnikov.