Reasons for Sustaining Losses According to the OECD Transfer Pricing Guidelines and Their Acceptance in the Tax Audits in Slovakia - Kováč, Branislav, 1976-
Transferové oceňovanie a pripravenosť podnikov na straty. Analýza okolností, za ktorých by straty mohli byť obhájiteľné a schválené daňovou správou ako odôvodnené. Súhrn a identifikácia stratégií, ktoré daňové úrady používajú na vyrovnanie prípadných strát v dcérskych spoločnostiach nadnárodných podnikov.