<The> Psychological Factor of the Companies and their Effect on the NAIRU and Economic Cycle in Slovakia - Jašová, Emilie
Stručný prehľad vývoja konceptov vzťahu medzi infláciou a nezamestnanosťou. Charakteristiky neistoty v postmodernej spoločnosti a meranie účinkov kognitívnych procesov pri rozhodovaní a definovaní ukazovateľov vnímanie neistoty medzi spoločnosťami v krajinách V4. Definícia ukazovateľa vnímania neistoty medzi spoločnosťami V4 krajiny. Vplyv ukazovateľov vnímania neistoty na spoločnosti NAIRU a ekonomické cykly z hľadiska trhu práce na Slovensku.