Generace Z v kontextu jejího etického myšlení - Matusiková, Lucja
Prístup generácie Z k základným etickým dilemám. Výskum zameraný na zistenie ako si počína skúmaná skupina respondentov v konfrontácií s typickými životnými etickými dilemami. Dotazníkový prieskum.