Prierez konceptu správy spoločností a teoretického modelu kreatívneho priemyslu - Kovalev, Andrej
Koncept správy spoločnosti. Pôsobnosť priemyselných podnikov. Teoretický model kreatívneho priemyslu. Pomer kreatívnych zamestnancov k celkovému počtu zamestnaných vo vybraných odvetviach.