Using Gardner's Theory of Multiple Intelligence in Talent Management - Trdá, Jana
Gardnerova teória mnohopočetnej inteligencie a definície jednotlivých inteligencií. Rozdelenie a základné kritériá pre identifikáciu inteligencie. Výskum zameraný na identifikáciu nadania a sebahodnotenia žiakov a študentov. Webová aplikácia Regio advisor.