Daňová asignácia - významný zdroj financovania neziskového sektora - Lénártová, Gizela
Preskúmanie mechanizmu uplatnenia asignácie dane v podmienkach Slovenskej republiky so zameraním na subjekty asignácie a posúdenie vhodnosti a efektívnosti tohto daňového nástroja.