Kontrolná prémia a diskont za minoritu pri ohodnotení verejne neobchodovateľných podnikov v regióne strednej a východnej Európy - Londák, Ján
Preskúmanie aplikačných možností prístupov k zohľadneniu rôznych stupňov kontroly pri ohodnotení podnikov, ich predpokladov a obmedzení, a to najmä z pohľadu ich praktickej a objektívnej aplikácie v podmienkach SR (ako aj celého regiónu strednej a východnej Európy), kde je faktor obmedzeného kapitálového trhu a trhu podnikov citeľný.