Duševné vlastníctvo v subjektoch kreatívneho a kultúrneho priemyslu - Majdúchová, Helena, 1963-
Význam duševného vlastníctva (DV) pre rozvoj kreatívneho a kultúrneho priemyslu. Členenie a dve oblasti DV. Legislatívna úprava obsiahnutá v autorskom zákone a jej dopad na kreatívny a kultúrny priemysel.