Aktuálne problémy v oblasti riadenia rizík v poisťovni - Meluchová, Jitka, 1965-
Aktuálna problematika riadenia rizík v poisťovni a vykazovanie informácií o rizikách v účtovnej uzávierke podľa IFRS. Implementácia smernice Solventnosť II. Klasifikácia rizík v poisťovacej činnosti. Analýza systému správy a riadenia. Kľúčové funkcie a model trojlíniovej obrany pri riadení rizík.