CreBiz - Prváková, Miroslava
Priblíženie projektu CreBiz, ktorý bol experimentálne zameraný na prepojenie dvoch rôznych študijných odborov - umeleckého (kreatívneho) a ekonomického (obchodného). Hlavný cieľ a pozadie projektu. Metóda učenia založená na problémoch ako hlavná metóda použitá v tomto projekte. Prínosy pre študentov z projektu. Hlavné zdroje, výzvy a nástroje projektu.