Význam vlastného imania v jednotlivých typoch účtovných jednotiek - Tasáryová, Katarína, 1995-
Význam vlastného imania a rozdiely v jednotlivých typoch účtovných jednotiek. Štruktúra vlastného imania podľa veľkostných skupín a jeho charakteristické črty. Vlastné imanie v podnikateľských a nepodnikateľských účtovných jednotkách.