Nestle in da hood, Jelly Sweets - Jarossová, Malgorzata Agnieszka, 1978-
Priblíženie projektov zameraných na vypracovanie zjednodušeného podnikateľského plánu a marketingovú štúdiu pre „NESTLÉ corner“ na univerzite a vypracovanie zjednodušenej marketingovej štúdie pre nový produkt „JOJO“ (sladkosti). Hlavné ciele, metódy, výzvy projektov. Prínosy projektu pre študentov i pre spoločnosti.