Innovation Expedition - Knošková, Ľubica, 1965-
Priblíženie projektu, ktorého cieľom bolo naučiť sa používať metódu dizajnérskeho myslenia v raných fázach tvorby produktu, počínajúc rozpoznaním trendov a monitorovaním spotrebiteľov vlastným pozorovaním, kombinujúc tvorivé a inovačné nástroje študentov. Použitie metódy projektového myslenia na rozvoj skúseností študentov v tímovej práci a projektovej práci na podporu inovatívnych nápadov.